Важливо

Зеленський та прем'єр-міністр Греції вшанували пам'ять загиблих в Одесі

Під час візиту в Одесу Зеленського пролунав сильний вибух

В Одесу з робочим візитом прибув президент країни Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс. Вони приїхали до багатоповерхівки, куди 2 березня влучив російський дрон. Ця атака забрала життя 12 людей, серед яких було п’ятеро дітей. Про це у себе на сторінці в facebook повідомив Володимир Зеленський. 

Масштабна рятувальна операція тривала практично два дні. До вечора 3 березня рятувальники намагалися знайти людей серед руїн. Унаслідок удару дрона життя втратили 12 осіб, серед яких було п'ятеро дітей: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергій, якому в липні мало виповнитися 10 років.

Поспілкувався з мешканцями пошкодженої дев’ятиповерхівки та сусідніх будинків. Важливо забезпечити всім необхідним людей, які втратили житло. З цим обов’язково допоможуть. Усі отримають компенсації за знищене житло. Всі відповідні служби на місці влучання виконували свій обов’язок, допомагали, боролися за життя наших людей, – йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем'єра Греції. Як зазначив прем'єр-міністр Греції Зеленський пояснював міжнародним гостям значення порту і яку шкоду він зазнав під час атак. Згодом пролунала сирена і вибух, який був дуже близько від них. В укриття ніхто спуститись не встиг.  Зеленський прокоментував атаку по Одесі й повідомив про загиблих.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися