Одеса вшановує пам'ять загиблих від обстрілу: оголошено День жалоби

Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Загалом в місті було чутно близько 4 вибухів.

Внаслідок ранкової атаки по Одесі загинуло 14 осіб, крім того, повідомляється про 46 постраждалих. З метою вшанування пам'яті тих, хто став жертвами ворожої атаки завтра 16 березня в Одесі оголошено День жалоби. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

На будівлях буде приспущено Державний Прапор України та прапор м. Одеси з траурними стрічками. Підприємствам, установам, організаціям міста рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів, – йдеться в повідомленні. 

Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Загалом в місті було чутно близько 4 вибухів. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки

Обстріли Одеської області

В ніч на 11 березня, ворог вкотре завдав удару по регіону вночі саме ударними дронами типу "Shahed-131/136". Підрозділи протиповітряної оборони півтори години відбивали атаку РФ.  Маневри дронів між житловими та промисловими кварталами ускладнювали роботу ППО. Втім, 10 дронів-камікадзе все ж вдалось збити в небі над Одеською областю, однак не вдалось уникнути влучань.

Нагадаємо, Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем'єра Греції. Як зазначив прем'єр-міністр Греції Зеленський пояснював міжнародним гостям значення порту і яку шкоду він зазнав під час атак. Згодом пролунала сирена і вибух, який був дуже близько від них. В укриття ніхто спуститись не встиг.  Зеленський прокоментував атаку по Одесі й повідомив про загиблих.   




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися