Вступна кампанія 2024: коли завершується реєстрація на НМТ

Реєстрація на НМТ цьогоріч відбувається виключно онлайн

Початок реєстрації для участі в цьогорічному Національному Мультипредметному Тесті (НМТ) було оголошено 14 березня 2024 року. Цей етап триватиме до 11 квітня включно. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Для реєстрації вступникам необхідно буде відвідати спеціальний вебсервіс, розміщений на сайті Українського Центру Оцінювання Якості Освіти, та створити особистий кабінет. У цьому кабінеті потрібно буде вказати особисті дані, такі як Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім'я, по батькові (за наявності), дату народження, а також дані документа, що посвідчує особу.

Після цього, вступники повинні виконати ряд дій, серед яких вказані:

  • Заповнення реєстраційних даних, вибір навчального предмета та місця проходження тесту.

  • Завантаження сканкопій або фотокопій реєстраційних документів.

  • Відправлення інформації та документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Важливо зауважити, що реєстрація цьогоріч відбувається онлайн, без використання паперових документів. Виправлення та відправляння інформації на перевірку можлива до 15 квітня.

Вступникам рекомендується не зволікати з реєстрацією, щоб мати достатньо часу для виправлення помилок чи внесення необхідних змін. Більше інформації про процес реєстрації можна знайти на вебсайті Українського Центру Оцінювання Якості Освіти.

Нагадаємо, онлайн-школа SchoolToGo запускає новий курс "Твоя майбутня професія", спрямований на старшокласників. Курс, який триватиме протягом двох місяців, надасть учасникам можливість дізнатися про останні тренди на ринку праці, встановити свої цілі та вибрати майбутню професію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися