Одну з вулиць Одеси перекриють для руху транспорту: коли саме

Обмеження руху на вулиці буде через санітарні роботи

У понеділок, 25 березня 2024 року, на вулиці Канатній плануються санітарні заходи, включаючи обрізання та видалення дерев. Це може призвести до часткового обмеження руху транспорту. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Роботи заплановані з 08:30 до 15:30 на ділянці від Барятинського провулку (раніше провулок Нахімова) до вулиці Грецької. Для виконання робіт буде використана спецтехніка.

Одеська міська рада просить водіїв утриматися від залишення автомобілів під деревами на вказаній дільниці та не заважати роботі спецтехніки.

Під час проведення робіт планується санітарне та омолоджувальне обрізання дерев. Також не виключена потреба в повному видаленні деяких старих дерев. За словами директора КП "Міськзелентрест" Олега Совіка, дерева на вулиці Канатній своїм розрослим корінням завдали шкоди тротуару. Планується видалення цих дерев та заміна їх молодими деревами, які вже мають десятирічний вік.

Нагадаємо, у зв'язку з капітальним ремонтом Деволанівського узвозу, одеська влада прийняла рішення про тимчасове закриття руху транспорту на цій ділянці до кінця травня 2024 року. Проєкт реконструкції Деволанівського узвозу, представлений ще у 2019 році, передбачає значні зміни в інфраструктурі цієї міської артерії. Ремонтна програма охоплює оновлення систем водопроводу, водовідведення та каналізації, встановлення сучасного освітлення, заміну електричних мереж і мереж зв’язку, а також будівництво нових тротуарів і розширення дорожнього полотна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися