Робота електротранспорту в Одесі під час блекауту: чи слід чекати на трамвай та тролейбус

В Одесі введені екстрені відключення світла

В Одесі не працює весь електротранспорт: трамваї, тролейбуси. Це пов'язано з відсутністю електроенергії, яка виникла внаслідок нічного обстрілу міста російськими дронами-камікадзе. Про це повідомляє КП Одесміськелектротранс.

Внаслідок обстрілу було пошкоджено один з енергетичних об'єктів, що призвело до перебоїв з електропостачанням у місті. Частково без світла залишилися жителі Пересипського району, а також деякі райони Одеського району. Зранку в місті та області ввели екстрені відключення світла. Це означає, що раніше опубліковані графіки стабілізаційних відключень не діють. 

Через відсутність електроенергії весь електротранспорт Одеси зранку не вийшов на маршрути. Наразі ремонтні бригади працюють над відновленням пошкоджених електромереж.

Внаслідок відсутності електроенергії роботу міського електротранспорту припинено. Про подальшу роботу буде повідомлено пізніше, слідкуйте за оновленнями, – йдеться в дописі. 

Нагадаємо, в ніч на сьогодні, ворожа атака була спрямована на південні регіони України, зокрема на Миколаївщину та Одещину. Ворог активізував удари по об'єктах енергетики. Спочатку ворог намагався зашкодити ППО. Росіяни випустили протирадіолокаційну ракету Х-31П з літаків тактичної авіації. Втім, ракета втратила свою бойову готовність в повітрі, інформації про руйнування чи постраждалих немає. Пізніше, ворог розпочав атаку за допомогою дронів "Shahed-131/136". По чотири ударних безпілотники були збиті на території Одещини та Миколаївщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися