Делегація ООН відвідала Одесу: що обговорили

В Одесі обговорили співпрацю з Фондом ООН у галузі народонаселення

Учора, 27 березня 2024 року, в Одесу завітала делегація Фонду ООН у галузі народонаселення під керівництвом директорки відділу гуманітарного реагування, пані Шоко Аракакі. Зустріч відбулася у Центрі інтегрованих соціальних послуг. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Зустріч зібрала представників місцевої влади, включаючи заступницю міського голови Світлану Бедрегу та директорку Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олену Китайську, а також представників Фонду ООН.

Світлана Бедрега поділилася інформацією про роботу міської системи запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству та висловила подяку Фонду за плідну співпрацю. Гості також оглянули роботу Центру допомоги врятованим та обговорили питання надання допомоги постраждалим.

Пані Шоко Аракакі висловила визнання Одесі за позитивний досвід у цій сфері та обіцяла подальшу підтримку міста у гуманітарних проєктах. Обговорення також стосувалося майбутнього розвитку партнерства між Одеською міською радою та UNFPA.

Нагадаємо, після трагедії, що сталася на проспекті Добровольського, мер Одеси Геннадій Труханов разом з представниками Управління з координації гуманітарних справ ООН здійснили виїзд на місце події для оцінки ситуації та визначення подальших кроків щодо надання допомоги. В той день, 2 березня, російський дрон забрав життя 2 людей, серед них було 5 дітей. Представниця УКГС ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг наголосила на важливості координації міжнародних зусиль для забезпечення ефективної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися