Опалювальний сезон 2023-2024 в Одесі завершується раніше: в чому причина

Тривав опалювальний сезон в Одесі з 13 листопада

Вже наступного тижня в Одесі завершується опалювальний сезон. Батареї охолонуть через потепління на вулиці та ворожі обстріли, що призвели до складної ситуація в енергосистемі. Про це повідомила директорка КП "Теплопостачання міста Одеси" Ганна Позднякова. 

Цього річ ми закінчуємо опалювальний сезон 7 квітня. Це рішення прийнято відповідно до температурних показників, а також складної ситуації в енергетиці, яка склалась на Одещині в результаті ворожих обстрілів. Також нагадую про необхідність своєчасно сплачувати за спожите тепло, тому що ми входимо в період ремонтної кампанії й звісно підприємству необхідно мати кошти для підготовки до нового опалювального сезону, – зазначила Ганна Позднякова. 


Тариф на тепло 

В опалювальному сезоні 2023-2024 років тариф на тепло для населення не підвищуватиметься. Це стало можливим завдяки тому, що Кабінет Міністрів України продовжив дію спеціальних обов'язків на ринку природного газу до 15 квітня 2024 року. Це означає, що компанія "Нафтогаз" і надалі продаватиме газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною. Цей тариф був встановлений Кабінетом Міністрів України задля забезпечення стабільності цін на тепло для населення в умовах воєнного стану.

Зазначимо, в Одеській області опалювальний сезон завершиться раніше. Графік відключення від тепла мешканців вже є за посиланням



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися