Ракетна небезпека для півдня: злетіла тактична авіація РФ

Оголошено повітряну тривогу

В Одеській області оголошено повітряну тривогу. Причиною став зліт тактичної авіації ворога. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Спостерігається активність ворожої тактичної авіації  на південному  напрямку! В областях, де оголошена повітряна тривога - загроза застосування авіаційних засобів ураження!, – йдеться в повідомлені. 

Правила дій при повітряній тривозі та ракетній небезпеці:

  • Почувши сигнал повітряної тривоги, негайно йдіть в укриття. Укриттям може бути підвал, бомбосховище, підземний паркінг, або будь-яке інше заглиблене приміщення без вікон.

  • Якщо ви перебуваєте вдома, йдіть в підвал або інше захищене приміщення. Якщо підвалу немає, ляжте на підлогу в центрі кімнати, якнайдалі від вікон і дверей.

  • Якщо ви перебуваєте на вулиці, негайно знайдіть найближче укриття. Якщо укриття не знайдено, ляжте на землю в найближчому заглибленому місці (канава, яма тощо) і закрийте голову руками.

  • Не залишайтеся в автомобілі під час повітряної тривоги. Вийдіть з автомобіля і йдіть в укриття.

  • Слідкуйте за інформацією від офіційних джерел. Офіційні джерела, такі як Міністерство оборони України, будуть надавати інформацію про повітряні тривоги та ракетні небезпеки.

  • Якщо ви чули вибух, негайно ляжте на землю в найближчому заглибленому місці. Не намагайтеся бігти або ховатися всередині будівель.

  • Після вибуху не виходьте з укриття протягом 10 хвилин. Цей час необхідний для того, щоб відлетіли уламки ракети.

Обстріли Одеської області

Зранку 15 березня Одеській області оголосили повітряну тривогу. Через кілька хвилин після сповіщення в Одесі пролунала серія вибухів.  Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Внаслідок атаки 21 особа загинула й понад 70 отримали поранення. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки.

Джерело: https://t.me/kpszsu/12543


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися