Віцепрем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков відвідав Одесу: що обговорили

Олександр Кубраков зустрівся з мешканцями зруйнованого російським дроном будинку в Одесі

В Одесі з офіційним візитом перебував Олександр Кубраков, Віцепрем’єр-міністр з відновлення України та Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури. У межах робочого візиту делегація міністерства відвідала проспект Добровольського, де ведуться роботи з демонтажу зруйнованої частини будинку. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Члени делегації зустрілися з мешканцями, які втратили своє житло через ворожий обстріл. 

Отримали зворотний зв'язок від людей. Наразі вже 12 власників мають підтвердження на компенсацію за знищене майно і незабаром оберуть собі нерухомість та зможуть переїхати у нове житло. Хотів би подякувати міській владі й військово-цивільній адміністрації, що ми швидко пройшли всі процедури, – сказав Олександр Кубраков. 

Міський голова Одеси Геннадій Труханов підкреслив, що діяльність профільного Міністерства була швидкою та ефективною, що дозволило в Пересипському районі встановити компенсаційні виплати на рівні ринкових цін.

Крім того, мер міста розповів віцепрем'єр-міністру про плани міської влади щодо відновлення пошкоджених і знищених під час воєнних дій будівель в Одесі.


Нагадаємо, виконавчий комітет Одеської міської ради зібрався на позачергове засідання для розгляду 16 проєктів, пов'язаних з наданням компенсацій за знищене житло. Втім, не всі громадяни отримають компенсацію. Чому так сталося пояснили в міській раді. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися