В березні РФ знеструмила на Одещині рекордну кількість мешканців

Росіяни неодноразово за березень атакували енергетичну інфраструктуру

У березні енергетикам ДТЕК Одеські електромережі вдалося відновити електропостачання для понад 303 тисяч родин на Одещині, які залишилися без світла через ворожі атаки. Фахівці оперативно бралися до робіт після отримання дозволу від військового командування та ДСНС.  Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеські електромережі. 

Протягом березня Одеська область відчула на собі чергові атаки росіян. За цей період енергетики відновили світло для 303 245 домогосподарств у 99 населених пунктах.

Наше завдання — попри ворожі атаки робити усе можливе, щоб забезпечити українців світлом. У березні ворог посилив свої спроби залишити нас без світла. Проте, нас це не зламає. Відразу після відбою кожної тривоги з дозволу військових та рятувальників наші бригади приступали до ремонтних робіт, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки наших клієнтів, – зазначив генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.

Загалом, з початку повномасштабної війни енергетики відновили електропостачання для більш ніж 419 тисяч клієнтів, які були відключені через ворожі атаки. Ці дані наведені без урахування графіків відключень, що діяли під час блекаутів.

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії поза графіком, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня в частині Одеси не буде світла. Електропостачання буде відсутнє до кінця робочого дня. Адреси відключень світла дивіться в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися