В Одесі з’явився сучасний травмпункт: де саме

За 2024 рік в Одеський травмпункт № 29 звернулося понад три тисячі громадян

В Пересипському районі Одеси відновлено травмпункт КДЦ № 29 за адресою: просп. Добровольського, 100. Цей медичний заклад працює без перерви, 24/7, забезпечуючи травматологічну допомогу мешканцям Одеси та прилеглих районів. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Протягом періоду ремонту, який тривав кілька місяців, прийом пацієнтів не припинявся. За перші місяці 2024 року до закладу звернулося 3260 осіб за плановою травматологічною допомогою та 2500 осіб у випадках екстреної допомоги.

В ході ремонтних робіт було відновлено і модернізовано кабінети планових прийомів, операційні, кабінет швидкої травматологічної допомоги та інші приміщення. Також було оновлено фасад будівлі та прилеглу територію. Всі роботи виконані з урахуванням вимог до безбар'єрного доступу.

Ремонт травмпункту проведено за рахунок коштів, отриманих за угодами про надання медичної допомоги від Національної служби здоров’я України. Це – приклад ефективної діяльності та використання бюджетних коштів для покращення умов обслуговування пацієнтів і роботи медперсоналу, – зазначила віцемер Одеси Світлана Бедрега.

Нагадаємо, мешканці й гості Одеси зможуть скористатися послугами сучасного ангіографа, який запущений у міській клінічній лікарні №11. Лікарні отримали цей апарат від Міністерства охорони здоров'я України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися