В Одесі поліцію переведуть на посилений режим роботи: в чому причина

Громадян закликають завтра уникати скупчень людей та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Завтра в Одесі відзначатимуть 80 річницю з дня визволення міста від фашистських загарбників. У зв’язку з цим поліцейські будуть патрулювати вулиці, громадські місця та пам’ятні об'єкти, присвячені Другій світовій війні, гарантуючи публічний порядок та безпеку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Меморіали, які вшановують героїв-визволителів Одеси, та прилегла до них територія будуть оглянуті працівниками управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області, щоб виключити наявність вибухових пристроїв. Після такої перевірки доступ до них буде обмежено через спеціальні пропускні пункти. Також буде тимчасово обмежено рух громадського транспорту біля Алеї Слави. Зокрема, з 6-ї до 20-ї години 10 квітня змінено маршрути автобусів № 203 та 233 та тролейбусу № 3. 

Щодня, безперестану, міста та села України, у тому числі Одеса, відчувають на собі збройну агресію Росії. Ймовірність нанесення повітряних ударів у знакову для одеситів дату теж висока. Тому у цей історичний день, віддаючи шану подвигу Героям, які боронили рідну землю від нацистських окупантів, закликаємо не втрачати пильність, дотримуватися заходів безпеки, уникати скупчень біля пам’ятних місць і реагувати на сигнали повітряної тривоги, - звернувся до жителів та гостей міста заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Денис Захарченко.

Основні обмеження, встановлені воєнним станом:

  • Обмеження руху на вулицях з 24:00 до 5:00, за винятком потреби приховатися під час повітряної тривоги.

  • Заборона продажу алкоголю після 22:00.

  • Заборона на продаж та використання піротехніки.

  • Заборона на використання символіки комуністичного та нацистського режимів.

  • Заборона на споживання алкоголю на вулицях та інших публічних місцях.

Всім громадянам рекомендується завжди мати при собі документ, який посвідчує особу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися