Мер Одеси закликає не використовувати електросамокати на Трасі здоров'я

На Трасі Здоров'я в районі пляжу Отрада біля спортивного майданчика ALPHA Gravity встановлено зручний локер.

Цього тижня мер Одеси, Геннадій Труханов, відвідав популярне місце відпочинку та спорту містян — Трасу здоров'я. Він підкреслив, що ця зона призначена для активного відпочинку та спорту, а не для користування електротранспортом.

Міський голова наголосив на тому, що електросамокати та інший електротранспорт не повинні рухатися по Трасі здоров'я. Замість цього, містяни можуть скористатися екскурсійними автомобілями для ознайомлення з цією унікальною територією.

Також Геннадій Труханов поділився деталями нового проєкту зі створенням сучасних локерів для спортсменів. Перша з них вже встановлена біля спортивного майданчика ALPHA Gravity біля пляжу "Отрада". Локер оснащений електронними замками, зарядними станціями для гаджетів та вішалками. У випадку великого попиту на такі переодягальні, планується встановлення додаткових уздовж Траси здоров'я.

Радий бачити таку кількість фізично активних людей на Трасі здоров'я. Будемо продовжувати покращувати умови для занять спортом, - сказав міський голова.

Також в рамках покращення спортивної інфраструктури, на Трасі здоров'я був оновлений баскетбольний майданчик за рахунок позабюджетних коштів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

15 квітня 2024, 21:31

Я пенсионер- инвалид. супруга моя тоже инвалид. Передвигаемся мы с трудом опираясь на трости. Но гулять у моря. дышать морским воздухом... хочется. Дети нашли выход- купили нам по электросамокату. У нас появилась возможность. подъехать на общественном транспорте к морю. а затем покататься по Трассе здоровья. получая заряд бодрости и положительные эмоции. К нам присоединились ещё несколько единомышленников. Это ли не здоровье? Но вчера дети нам сообщили. что головка запретил передвижение по трассе здоровья электротранспорту. СПАСИБО ТЕБЕ БОЛЬШОЕ ГОЛОВА! Спасибо за то что вы беспокоитесь о инвалидах вынуждая нас сидеть в четырёх стенах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися