Пляжний сезон в Одесі: Труханов сказав за яких умов відкриють пляжі (ВІДЕО)

Біля відкритого пляжу має бути укриття

З наближенням літа в Одесі активно готуються до пляжного сезону. Торік, через підрив Каховської ГЕС, офіційно дозволили купатись майже в кінці літа. Тим часом наразі підготовка до оздоровчого сезону вже триває. Поки дати відкриття пляжів ще немає, втім міський голова сказав за яких умов одесити та гості міста зможуть відпочивати біля моря. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Цього року відкриття та управління пляжами покладається на Одеську районну військову адміністрацію. Відкриті будуть лише ті пляжі, де буде забезпечена безпека відвідувачів, зокрема, наявність поблизу укриття. Водолазно-рятувальна служба продемонструвала свою готовність до роботи. На орендованих пляжах всі ці функції будуть здійснюватися орендарями.

Попереду літо. Ми маємо спільно вирішити яким буде оздоровчий сезон в Одесі. З одного боку до морських мін додались балістичні ракети, з іншого пляжі з настанням спеки будуть все більше заповнюватись і ми не маємо ресурсу, щоб обмежити людей від купання в морі. З боку міської влади ми, як завжди, забезпечимо обстеження морського дна, оповіщення  про тривогу та інформування  відпочивальників про наявність укриття поблизу. Також організуємо рятувальні пости на муніципальних пляжах, - зазначив Геннадій Труханов. 


Нагадаємо, з 20 квітня одесити та гості міста мають можливість насолодитися красою двох парків, що були закриті від початку повномасштабного вторгнення РФ. Йдеться про Стамбульський та Грецький парки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися