Ветерани можуть отримати грант на бізнес: як це зробити

В Україні стартувала нова програма підтримки ветеранів

Мережа центрів підтримки підприємців в Україні запускає нову освітньо-грантову програму під назвою "Траєкторія", спрямовану на допомогу українським ветеранам та членам їх сімей у створенні та розвитку власного бізнесу. За цією програмою ветерани та військовослужбовці можуть зареєструватися та отримати до 100 тисяч гривень на розвиток свого бізнесу. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Учасників очікують:

  • освітні вебінари щодо створення бізнес-плану;

  • групові заняття з психологом;

  • онлайн-лекції від ветеранів-підприємців;

  • індивідуальні консультації.

Після закінчення навчання учасники матимуть можливість презентувати свої бізнес-проєкти. 50 найкращих підприємців-початківців отримають по 100 000 гривень на старт або розвиток свого бізнесу.

У програмі можуть брати участь:

  • ветерани;

  • військовослужбовці;

  • чоловіки та дружини захисників.

Заявки приймаються до 16 червня. Деталі та форма аплікації доступні за посиланням.

Ця освітньо-грантова програма реалізується за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Міністерства ветеранів, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, за підтримки UNDP Ukraine/ПРООН в Україні, Уряду Швеції та Українського ветеранського фонду.

Підтримка ветеранів в Одесі

В Одесі, для отримання послуг з професійної адаптації, можна звернутися до Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради. Також у місті існує експериментальний проєкт з професійно-технічного навчання для ветеранів війни та осіб з інвалідністю.

За детальною інформацією щодо отримання послуги з професійної адаптації звертатися до Управління з питань соціальної підтримки ветеранів Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д (Єдине вікно ветерана) або за телефоном: (048) 705 18 40.

Навчання в рамках експериментального проєкту з організації професійно-технічного навчання для ветеранів війни та осіб з інвалідністю внаслідок війни можна пройти в Державному навчальному закладі "Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості" (адреса: м. Одеса, вул. І. Рабіна, 18а, тел.: (048) 705 44 05).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися