В одеському Центрі адмінпослуг з'явилися гаджети з сурдоперекладачами

Отримати допомогу в Центрі адмінпослуг одеситам з порушенням слуху стане простіше

В Центрі надання адмінпослуг (ЦНАП) Одеської міськради запустили сервіс моментального сурдоперекладу для людей з порушенням слуху. Про це повідомили в прес-службі муніципалітету.

Тепер співробітники центру будуть спілкуватися з такими клієнтами через гаджети. "З допомогою планшета зі спеціальним програмним забезпеченням ConnectPRO люди з порушенням слуху мають можливість без будь-яких обмежень отримувати адміністративні послуги у всіх підрозділах центру", - запевнили в муніципалітеті.

Такі планшети можна використовувати як для спілкування в текстовому режимі, так і для оперативного зв'язку з колл-центром, співробітники якого будуть перекладати розмову на мову жестів і навпаки.

Підрозділи Центру адмінпослуг міськради працюють на пр-ті Добровольського, 106, в Суворівському районі Одеси, вул. Академіка Корольова, 9, в Київському районі та вул. Генерала Петрова, 22, в Малиновському районі.

Як раніше писав портал "Коментарі", за перші шість місяців цього року українці отримали в ЦНАП більше 8 мільйонів послуг.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися