Підтримка для постраждалих: в Одесі надають допомогу особам, що стали жертвами насильства

В Одесі створено служби та центри для підтримки постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства

В Одесі продовжують свою діяльність спеціалізовані служби та центри, спрямовані на надання підтримки особам, які стали жертвами домашнього насильства та гендерно зумовленого насильства. Ці ініціативи мають на меті допомогти тим, хто потребує захисту та підтримки у найважчі моменти.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Центри допомоги особам, що постраждали від насильства

У Приморському районі та Суворовському районі діють спеціалізовані центри, де можуть звернутися постраждалі від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Телефони гарячих ліній: (048) 705-54-12 (13) та (048) 763-04-40. Також доступні мобільні бригади соціально-психологічної допомоги за номерами (048) 793-46-01, (-02, -03, -05) та екстрено-кризова мобільна бригада за номером (048) 793-46-04.

Допомога для постраждалих від гендерно зумовленого насильства

Центр по роботі з кривдниками пропонує підтримку та консультування для тих, хто став жертвами гендерно зумовленого насильства. Зв'язок з цим центром можливий за телефоном (048) 84-92-65.

Гаряча лінія для повідомлень про домашнє насильство

Муніципальна гаряча лінія створена для повідомлень про випадки домашнього насильства. Звідси можна вільно дзвонити за номером (048) 73-73-103 та повідомляти про будь-які ситуації, пов'язані з цим видом насильства.

Медична допомога для жертв насильства

Комплексна медична допомога надається постраждалим від домашнього, гендерно зумовленого та сексуального насильства. Гінекологічний кабінет безбар'єрного доступу працює у КНП "Пологовий будинок № 7". Інтегровані центри комплексної підтримки осіб, які стали жертвами війни та гендерно зумовленого насильства, надають необхідну допомогу за адресами: вул. Левітана 62, 1 пов., та вул. Добровольського, 159.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися