В Одесі засудили чоловіка, який забив до смерті знайомого

За доказами поліцейських обвинувальний вирок суду отримав 35-річний житель Одеси

35-річний мешканець Одеси, визнаний винним у смерті свого знайомого, отримав обвинувальний вирок і проведе за ґратами сім років. Інцидент стався у лютому у квартирі на вулиці Євгена Чикаленка, яку обидва чоловіки разом орендували. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За інформацією поліції, конфлікт між ними виник під час спільного вживання алкоголю. У розпалі сварки один з чоловіків побив іншого руками та ногами по голові.

Замість викликати швидку допомогу, зловмисник залишив 64-річного побитого у безпорадному стані та втік з місця події. Наступного дня власник квартири виявив бездиханне тіло квартиранта і повідомив про це поліцію.

Протягом доби правоохоронці встановили особу підозрюваного, розшукали його і затримали в Київському районі міста. Затриманий визнав свою причетність до інциденту, пояснивши свої дії тим, що начебто був ображений на знайомого за крадіжку мобільного телефону.

Судово-медична експертиза встановила, що потерпілий помер від закритої черепно-мозкової травми з крововиливом під тверду мозкову оболонку, що призвело до здавлювання обох півкуль і набряку головного мозку.

На підставі зібраних доказів слідчі висунули обвинувачення за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, кваліфікуючи дії підозрюваного як умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Обвинувальний акт був направлений до суду.

Після розгляду справи та дослідження матеріалів суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися