Звірське вбивство на Одещині: чоловік забив знайомого до смерті

Після побиття знайомого, зловмисник залишив його помирати

Суд виніс вирок 36-річному мешканцю Березівського району, який був визнаний винним у вбивстві знайомого внаслідок жорстокого побиття. За зібраними поліцією доказами, зловмиснику призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Трагедія сталася наприкінці вересня минулого року в одному із сіл Березівської об’єднаної територіальної громади. За даними слідства, зловмисник ввечері на вулиці помітив свого знайомого і, розпочавши сварку, в ході якої почав його бити. Чоловік наносив удари руками та ногами, а потім пішов додому в сусіднє село.

На наступний день потерпілого, якого знайшли у важкому стані, доставили до лікарні. Медики діагностували у нього численні серйозні травми, включаючи ушкодження голови, грудної клітки, переломи ребер і щелепи, а також розрив нирки. Чоловік невдовзі впав у кому і через кілька днів помер. Причиною смерті, за висновками судово-медичної експертизи, став набряк головного мозку.

Затримання зловмисника

Поліція провела ретельне розслідування: обійшли місцевих жителів, оглянули місце нападу та зібрали речові докази. Завдяки оперативним заходам вдалося швидко ідентифікувати та затримати підозрюваного. У його будинку були знайдені речі зі слідами крові потерпілого.

Під час досудового розслідування зловмиснику було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Після завершення всіх слідчих дій, поліція під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури пред'явила йому обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя, що спричинило смерть потерпілого. За частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, суд виніс вирок — 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у селі Любашівської ОТГ Подільського району Одеської області стався трагічний інцидент: 17-річний хлопець з іншого регіону наніс смертельні ножові поранення одному підлітку і поранив ще одного. Нападник, якому тепер загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення, затриманий та звинувачений за двома статтями Кримінального кодексу України. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися