Вбивство на Одещині: поліція затримала підозрюваного

Підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Поліція повідомила про підозру мешканцю Одеського району, який завдав смертельного ножового поранення своєму односельцю. Суд за клопотанням правоохоронців взяв підозрюваного під варту. За цей злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент стався в ніч з 15 на 16 червня у квартирі потерпілого, розташованій в одному з сіл Таїровської селищної громади. Під час застілля між 39-річним господарем і його 30-річним гостем виникла сварка. Під час конфлікту гість вдарив господаря ножем у спину.

Усвідомивши скоєне, нападник викликав поліцію та швидку допомогу. Лікарі, які прибули на місце події, констатували смерть потерпілого. За попередніми даними, чоловік отримав проникаюче колото-різане поранення грудної клітки з пошкодженням внутрішніх органів, що й призвело до смерті. Точна причина буде встановлена після судово-медичної експертизи.

Слідчі вилучили ніж та інші речові докази з місця події, які направили на експертні дослідження. Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру в умисному вбивстві за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися