На Одещині зупинили мікроавтобус з 15 порушниками кордону (ВІДЕО)

Організатор схеми постане перед судом

На Одещині затримали одразу 15 ухилянтів, які намагались незаконно потрапити до Молдови. Чоловіки їхали в бік кордону в мікроавтобусі. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ. 

Кожен з чоловіків заплатив від чотирьох до десяти тисяч доларів 22-річному водію, який обіцяв переправити їх до Молдови. Утім, цей план провалився, коли їх затримали прикордонники.

Порушникам кордону були складені адмінпротоколи, а водій, який організував цю нелегальну подорож, наразі під кримінальним провадженням. Справу вже скеровано до суду.


Схеми перетину кордону

Прикордонники Подільського загону на світанку запобігли спробі незаконного переправлення осіб до Молдови. Було встановлено, що 23 чоловіки з різних областей України намагались потрапити в Молдову. 

“Горе-мандрівник” за 200 метрів від кордону з Молдовою зламав ногу. Одеські прикордонники врятували чоловіка з Львова, який отримав травму під час спроби незаконного перетину кордону з Молдовою. Жінка, колишня дружина потерпілого, звернулася на "гарячу лінію" ДПСУ, повідомивши про неприємний інцидент. 

Нагадаємо, одеські поліцейські затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Правопорушник забезпечував військовозобов’язаних чоловіків фіктивними документами, які давали їм право безперешкодно виїжджати з країни.

Також детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця.

Читайте також