Актуально

Оборудка на мільйони гривень: на митному посту Одещини виявили пляшки для підробної парфумерії

Під час обшуку митного посту "Південний порт" знайшли майже 140 тисяч пляшок для розливної парфумерії. Вилучене коштує понад 1,2 мільйона гривень

Детективи продовжують розслідування гучної справи щодо організації масштабного виробництва парфумерії  відомих світових брендів. Загалом вилучили продукції на понад 9,2 млн грн та виявили канали постачання компонентів для виробництва. 

Про це повідомило  Бюро економічної безпеки.

Також детективи провели обшук митного посту "Південний порт" та виявили майже 140 тисяч пляшок. Правоохоронці встановили, що пляшки з безбарвного скла доставлені з сусідньої Польщі. Організаторами схеми з виробництва підроблених парфумів є група "бізнесменів", до складу якої входили уродженці Сирійської Арабської Республіки.  

Зазначимо, у ході додаткових обшуків у магазині, де реалізовувались парфуми, та на складах Одеси, детективи знайшли близько 4 тисяч ящиків з флаконами, дозаторами, розпилювачами для виготовлення підробленої продукції на суму понад 8 млн грн. 

Нагадаємо, "Коментарі" раніше писали про те, як правоохоронці затримали на кордоні "ділків" із награбованими в окупованих регіонах 37 млн грн. Валізи награбованих грошей у різних валютах намагалися ввезти в Україну.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися