В Одесі затримали чоловіка, який погрожував військовим пістолетом

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом погрози вбивством

Одеські поліцейські встановили особу чоловіка, який 20 серпня на вулиці Акордній у Хаджибейському районі погрожував пістолетом військовослужбовцям. Інцидент стався під час перевірки військово-облікових даних представниками ТЦК та СП в одного з перехожих. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Чоловік відмовився надати документи, спровокував конфлікт і, погрожуючи фізичною розправою, приставив пістолет до грудей одного з військових, після чого втік з місця події.

Поліцейські оперативно ідентифікували 38-річного правопорушника, проте він відмовився коментувати свої дії. У нього вилучили пістолет, який, за попередніми даними, є пневматичним і пристосованим під патрон Флобера. Зброю направили на експертизу.

За фактом погроз вбивством було відкрите кримінальне провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України. Малиновська окружна прокуратура міста Одеси здійснює процесуальне керівництво у справі та розглядає питання щодо оголошення підозри затриманому.

Нагадаємо, поліція Одещини розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини, що сталася 17 серпня ввечері в місті Кілія. Інцидент кваліфіковано як хуліганство, і, на щастя, ніхто не постраждав.

Крім того, в Одесі поліція кваліфікувала дії учасників інциденту зі стріляниною, що стався поблизу ринку Привоз. Водія автомобіля BMW та жінку, яка напала на патрульного поліцейського, було затримано.

Читайте також