“Заважали собаки”: на Одещині чоловік відкрив вогонь по сусідському подвір'ю

Стрілком виявився 73-річний житель Кілії

Поліція Одещини розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини, що сталася 17 серпня ввечері в місті Кілія. Інцидент кваліфіковано як хуліганство, і, на щастя, ніхто не постраждав.

Інформація про стрілянину на вулиці Гагаріна надійшла на спецлінію "102". За словами очевидців, чоловік стріляв через паркан у бік сусіднього будинку, а потім зник.

Поліцейські оперативно встановили правопорушника. Ним виявився 73-річний місцевий житель, у якого вилучили пневматичний револьвер під патрон Флобера з одним набоєм. Після стрілянини чоловік попрямував на дитячий майданчик, де перебували дві 15-річні дівчини. Одна з них, налякана появою револьвера, втекла, а друга залишилась.

Як з'ясувалося, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. За його словами, він стріляв по собаках, які нібито заважали йому відпочивати. На щастя, ні люди, ні тварини не постраждали.

На місці події правоохоронці вилучили вісім стріляних гільз. Вони разом із зброєю та набоєм будуть передані на експертизу.

Ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується хуліганство. Опитуємо дітей з батьками та інших свідків події. Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде надана остаточна кваліфікація діям фігуранта. Слідство триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, – розповів т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Олександр Паюк.

Нагадаємо, в Одесі поліція кваліфікувала дії учасників інциденту зі стріляниною, що стався поблизу ринку Привоз. Водія автомобіля BMW та жінку, яка напала на патрульного поліцейського, було затримано.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися