З’явилися нові подробиці стрілянини на Привозі в Одесі (ВІДЕО)

Поліція кваліфікувала дії всіх учасників інциденту на Привозі

В Одесі поліція кваліфікувала дії учасників інциденту зі стріляниною, що стався сьогодні поблизу ринку Привоз. Водія автомобіля BMW та жінку, яка напала на патрульного поліцейського, було затримано. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що під час переслідування ймовірного порушника правопорядку Біля службового авто зібралися люди, які намагались допомогти чоловіку втекти. Одна з жінок вирвала у поліцейського вогнепальну зброю і розірвала формений одяг. Патрульний застосував відносно порушниці спецзасіб — балончик з газом, повернув пістолет та використав його для виклику допоміжних сил.


Слідчі поліції кваліфікували цей інцидент як насильство щодо працівника правоохоронного органу – стаття 345 Кримінального кодексу України. Водія BMW  та жінку, яка відібрала у патрульного зброю та розірвала формений одяг, затримано. За участі процесуального керівництва фігурантам готується повідомлення про підозру. Крім цього, стосовно водія, який порушив Правила дорожнього руху та відмовився проходити освідування на стан спʼяніння, складено адміністративний протокол, – йдеться в повідомленні поліції.

Стрілянина в Одесі

На Французькому бульварі в Одесі, сталася серйозна сутичка зі стріляниною, яка привернула увагу поліції та закінчилася затриманням трьох осіб. Серед затриманих — двоє громадян Росії, які вже мали проблеми із законом, і один з них перебував у розшуку за звинуваченнями у вимаганні та викраденні людини.

Нагадаємо, в Одеському районі поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину з мисливської рушниці зі свого балкона. На щастя, ніхто не постраждав від цього інциденту. За цей вчинок чоловіка чекає до семи років ув'язнення.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися