Стрілянина в центрі Одеси: серед хуліганів одесит та двоє громадян Росії

У чоловіків вилучили рушницю та гранати

На Французькому бульварі в Одесі, сталася серйозна сутичка зі стріляниною, яка привернула увагу поліції та закінчилася затриманням трьох осіб. Серед затриманих — двоє громадян Росії, які вже мали проблеми із законом, і один з них перебував у розшуку за звинуваченнями у вимаганні та викраденні людини. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліція отримала сигнал близько 15:00 від місцевої мешканки, яка з вікна своєї квартири спостерігала за конфліктом між кількома чоловіками, що кричали і билися. Жінка також повідомила про звук пострілу, що пролунало згодом.

На місці події поліція затримала двох учасників бійки, якими виявилися 32-річний і 43-річний громадяни Росії. Третій учасник конфлікту, 29-річний місцевий житель, намагався втекти з місця події на автомобілі. Його затримали пізніше в рамках спеціальної операції, яку було оголошено по місту. Під час затримання у нього знайшли гладкоствольну рушницю.

Розслідування показало, що сутичка почалася в ресторані на Французькому бульварі, де чоловіки відпочивали. Конфлікт, що розпочався всередині закладу, продовжився на його літньому майданчику. У ході сварки учасники конфлікту погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, дістав зі свого авто рушницю і вистрелив у повітря. Після цього він покинув місце події.

Поліцейські на місці інциденту знайшли два ножі та сумку з трьома гранатами, дві з яких, за попередніми даними, були бойовими. Усі небезпечні предмети, включаючи зброю, було відправлено на експертизу.

Згідно з українським законодавством, всі троє затриманих були арештовані відповідно до статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Їм буде висунено звинувачення за статтями 296 (частина 4) — хуліганство, та 263 (частина 1) — незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Суд розгляне питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в Одеському районі поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину з мисливської рушниці зі свого балкона. На щастя, ніхто не постраждав від цього інциденту. За цей вчинок чоловіка чекає до семи років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися