Від кохання до ненависті: в Одесі чоловік "обчистив" колишню дівчину

Він деякий час переказував гроші на свій рахунок

В Одесі 26-річний уродженець Донецької області обікрав колишню дівчину. Проживаючи в її квартир і маючи вільний доступ до речей жінки, молодик через свій гаджет налагодив доступ до платіжної картки й авторизував до свого додатка.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Хлопець отримав можливість не тільки ознайомлюватися з інформацією, яка охороняється законом та має обмежений доступ, а й розпорядився  чужими грошима. Він змінив місце проживання, почекав деякий час і почав потроху переказувати гроші на свій рахунок. Виявивши нестачу майже 12 тисяч гривень, дівчина звернулася до поліції. Правоохоронці незабаром розшукали хлопця, під час досудового розслідування він відшкодував колишній завдані збитки.

Чоловіку вже повідомили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області затримали  мешканця Херсона за колабораційну діяльність. Експрацівник колонії після захоплення Херсона перейшов на бік ворога та почав співпрацювати з окупаційною владою.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися