В Одесі затримали малолітніх хуліганів, які побили перехожих на вулиці

Хулігани спровокували із компанією незнайомців словесну перепалку

Одеські поліцейські повідомили про підозру п’ятьом містянам, серед яких троє неповнолітніх.  Молоді хулігани побили перехожих й побігли геть. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правопорушниками виявилися – 15-річний юнак та четверо дівчат віком 14, 15, 18 та 20 років.

11 березня ввечері на вулиці Віце-Адмірала Жукова хулігани спровокували із компанією незнайомців словесну перепалку, а коли та їх проігнорувала, кинулись до неї в бійку. Потерпілі – 20-річний чоловік та двоє 18-річних дівчат, за результатами судово-медичної експертизи, отримали легкі тілесні ушкодження у вигляді саден, синців та забоїв.

Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту. Після з’ясування повних обставин події, за наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене групою осіб, - йдеться в повідомленні.

Що загрожує молодикам

Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Кримінальна відповідальність за вчинення такого правопорушення настає з 14 років, тому усі молодики відповідатимуть у повному обсязі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Подільському районі водій легковика зачепив підлітка на велосипеді й поїхав геть. Його оперативно розшукали і склали відносно нього адміністративні матеріали за трьома статтями.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися