На Одещині молдовський "Ромео" порушив кордон, впав у рів і заснув

Йому заборонили в’їзд в Україну на 10 років

Учора на Одещині прикордонники відділу "Старокозаче" затримали порушника, який в амурних справах незаконно перетнув кордон в Україну. 35-річний громадянин Молдови напідпитку вирушив до своєї коханої, яка проживає в одному з населених пунктів Одеської області.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Чоловік не одразу зміг подолати інженерну перешкоду на кордоні, впав у рів і заснув. Прокинувшись, він спробував продовжити подорож до коханої, але на заваді стали українські прикордонники, які доставили порушника у підрозділ. Затриманого притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Як з’ясувалося, він не вперше порушив кордон. За попередні проступки йому заборонили в’їзд в Україну на 5 років. Дія попереднього обмеження мала закінчитися у березні 2024-го. Цього разу громадянину Молдови винесене рішення про заборону в’їзду в Україну на 10 років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що суддя одного з районних судів Одеси, яку затримали за отримання неправомірної вигоди, отримала запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 2 млн грн. Про це стало відомо на засіданні Вищого антикорупційного суду (ВАКС) 13 квітня 2023 року. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися