На Одещині судитимуть працівницю порту, яка "недорахувала" півтора мільйона гривень

Фарбу придбали за цінами, що значно перевищували ринкову вартість

На Одещині за халатність під час закупівлі фарби, що коштувала державі 1,5 млн грн, судитимуть працівницю порту "Южний". За результатами тендеру між портом та товариством уклали договір про закупівлю фарби для суден портового флоту на майже 5 млн гривень.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Своєю чергою, керівниця відділу належним чином не здійснила пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі. Тож фарбу придбали за цінами, що значно перевищували ринкову вартість. Таким чином державному підприємству завдали понад 1,5 млн грн шкоди.

В рамках кримінального провадження з метою відшкодування збитків прокурором пред’явлено цивільний позов, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) провело огляд залізної руди, що належить російському олігарху Алішеру Усманову та зберігається в порту "Південний". За результатами огляду майна, яке знаходиться на різних складах та майданчиках, було зібрано необхідну інформацію для подальшої оцінки активів для продажу.



     



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися