На Одещині чоловік заради азартних ігор обікрав термінал самообслуговування

На пошуки "бізнесмена" поліцейські витратили кілька днів

В Одеській області заради азартних ігор чоловік  обікрав термінал самообслуговування. Він заволодів вісьмома тисячами гривень і тепер це може  обернутися для нього вісьмома роками ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Крадіжку скоїли в Ізмаїлі. Чоловік пристроєм для монтування автомобільних коліс зламав монітор термінала і дістав з нього гроші, які йому були потрібні для букмекерських ставок. 

На пошуки "бізнесмена" поліцейські витратили кілька днів, але знайшли 52-річного місцевого жителя, якого неодноразово судили за майнові злочини. Чоловік визнав свою провину і повернув частину викрадених коштів, які не встиг програти.

За наявністю достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою тривалістю 60 діб. За скоєне правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавленням волі, - повідомив слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Олексій Ноговіцин.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі на шахрайстві викрили місцевого жителя, який продавав неснуючі бронежилети для українських захисників. Чоловік приєднався до волонтерської групи у соцмережах, відслідковував оголошення про пошук військового спорядження для українських захисників та пропонував свій товар.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися