На Одещині виявили викрадене авто, яке перебувало у базі "Інтерпол"

З початку року, це вже 4 такий випадок на Одещині

У сервісному центрі МВС Подільська Одеської області виявили викрадене авто. До центру звернувся місцевий мешканець для перереєстрації автомобіля Volkswagen Golf.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Як виявилось, даний транспортний засіб придбали у Львові за довіреністю. Власник розповів, що автомобіль привабив чудовим станом та дуже низькою ціною, тож він не міг втриматись, щоб не придбати його. Однак, думки про те, що авто вкрадено не було.

Під час перевірки за наявними базами адміністратор встановив, що автомобіль перебуває у міжнародній базі викрадених автомобілів "Інтерпол".

Купувати транспортні засоби за довіреністю – справа дуже ризикована. Вкотре нагадуємо, що довіреність не дає право власності. Фактично власник залишається попередній, а довірливий покупець отримує нові проблеми, - повідомляють поліцейські. 

З початку року, це вже 4 такий випадок на Одещині, з них 3 викрадено за кордоном та 1 на території України.

Убезпечте себе від можливих ризиків придбати транспортний засіб з кримінальним минулим! Укладайте договір купівлі-продажу безпосередньо в сервісному центрі МВС за присутності продавця і покупця. 

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що понад тисячу поліцейських будуть залучені до забезпечення порядку під час відвідування кладовищ у вихідні дні, коли віряни вшановують пам'ять померлих родичів та близьких осіб. Також поліція буде допомагати людям та забезпечувати безпеку дорожнього руху.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися