Патрульний Одещини вимагав хабар з військового

Військовослужбовець повинен був віддати гроші за повернення вилученого техпаспорта

На Одещині викрили патрульного поліції. Він вимагав хабар з військового за повернення вилучених документів на авто, яке мало використовуватися в зоні бойових дій.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Так затримали інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з райвідділів ГУНП в Одеській області на вимаганні та одержанні грошей. За даними слідства, правоохоронець вимагав від військовослужбовця 10 тисяч грн хабаря за повернення вилученого техпаспорта та не притягнення до адміністративної відповідальності за користування автомобілем Volvo 340 на іноземній реєстрації.


Цей автомобіль військовослужбовець придбав для відправлення його у зону бойових дій та використання у військових цілях. Наразі патрульному повідомили про підозру та вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу і відсторонення від займаної посади. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські викрили жінку, яка організувала незаконну схему переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України. Вона допомагала призовникам з оформленням фіктивних документів щодо потреби в догляді за хворим членом сім’ї. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися