Дивом вижив: на одеського активіста Дем’яна Ганула скоїли напад (контент 18+)

У активіста є власні припущення щодо замовників нападу

Громадському діячеві зателефонували невідомі представившись військовими та попросили допомоги волонтерів. Вони домовились про зустріч в одному із закладів Одеси. Саме там на активіста й скоїли напад.


Про це у себе в телеграм-каналі повідомив Дем’ян Ганул.


В закладі на активіста чекали троє чоловіків. Ганул запитав, в чому потребується допомога, на що у відповідь отримав претензію, що передає авто на фронт всім окрім них. Активіст відповів, що передає допомогу переважно тим, кого знає особисто.


"Військові" запропонували у грубій формі мені кудись з ними поїхати, я відмовився, один з них завдав удар, почалася бійка. Вони накинулися на мене, в ході бійки я перемістився до барної стійки закладу, там було менше місця і мене було важко оточити. Проте нападникам вдалося повалити мене на землю та почати забивати ногами, потім вони дістали ножі. Я приготувався до найгіршого, але продовжив відбиватися. Дивом вдалося вирватися та вибігти через "чорний" вихід кафе у двір, де я зачинив двері та викликав 102, - розповідає Дем’ян Ганул.

picture

В громадського діяча є свої припущення, щодо того хто міг бути “замовником”. Він вважає, що це ті самі люди, які організували напад на Сергія Стерненка.


Організатор нападу на мене — Олександр Подобєдов. Той самий, що і на Сергія Стерненка, коли він під час захисту наніс смертельне поранення одному з нападників. А я вчора був без ножа. Олександра Подобєдова, видно на відео. Він сидів за одним столиком з цими псевдовійськовими до мого приходу. Також, біля закладу де все сталося, помічено авто друга Подобєдова — Олександра Білого, — зазначає одеський активіст.


Нагадаємо,”Коментарі” писали, що бійка через дівчину у кафе в Одесі завершилась лікарнею та заявою до поліції. Одесит приревнував свою кохану до працівника кафе та поліз у бійку.

Джерело: https://t.me/ganul93/7362


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися