Загорнула в килим і викинула в колодязь: на Одещині іноземка підозрюється в умисному вбивстві

Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі

Правоохоронці отримали повідомлення про виявлення тіла жінки в колодязів у одному з сіл Одещини. Жінку шукала її сестра, яка й повідомила про зникнення місцевої мешканки. 


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


За результатами експертизи, було встановлено, що причиною смерті стала різана рана шиї. Під час досудового розслідування було встановлено, що до вбивства причетна жінка з сусідньої країни, яка винаймала кімнату в будинку загиблої. Злочин трапився під час застілля, коли зловмисниця накинулася на господарку, вдаривши її ножем у шию. Для того, щоб приховати злочин, вбивця замотала тіло у килим, який потім викинула у місцевий колодязь, а будинок ретельно прибрала. Жінка продовжувала жити у помешканні, намагаючись виправдатись тим, що власниця поїхала на заробітки.


На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині за підозрою у вбивстві цивільної дружини поліцейські затримали 32-річного жителя Подільського району. Він позбавив співмешканку життя, сховав тіло на скотомогильнику і заявив про її зникнення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися