Поліція викрила та знешкодила масштабну мережу нелегальних ігрових закладів в Одесі

Підозрюваним загрожує штраф у майже мільйон гривень

За довгі місяці оперативних та слідчих заходів поліція Одеси знешкодила мережу нелегальних гральних закладів, яка складалася з 50 закритих приміщень. Правопорушники використовували засоби конспірації та обмеженого входу, щоб утримувати нелегальні заклади в таємниці від органів влади.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Перший етап операції включав понад 50 обшуків, в яких було залучено понад 500 правоохоронців. Було вилучено більше ніж 600 одиниць комп’ютерної техніки, 700 комплектів меблів, чорнові записи та мобільні термінали, які є цінними доказами у справі. Після цього мережу скоротили з 50 до 20 приміщень та послабили її. Поліція встановила офіс, з якого відбувалося відеоспостереження та адміністрування мережі. Третій етап включав ще понад 30 обшуків та залучив більш як 200 співробітників поліції.

picture

Яке покарання чекає на організаторів

Майно та приміщення гральних закладів зараз знаходяться під арештом, а також проводяться експертизи. Правоохоронці повідомили восьми особам про підозру за ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді штрафу у розмірі від 680000 до 850000 гривень з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки. 


Наразі проводяться слідчі дії та аналіз отриманої інформації. Також розглядається питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваних і повідомлення про підозру іншим співучасникам злочину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися