Закопали чоловіка живцем: на Одещині розслідують жорстоке вбивство

Небіжчика правоохоронці виявили через шість днів потому

В Ізмаїлі на Одещині затримали групу людей, яких підозрюють у вбивстві. 36-річного чоловіка закопали живцем після п'яної сварки. Тіло загиблого знайшли через шість днів.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

30 квітня до Ізмаїльського районного відділу поліції звернулася 54-річна жінка з прохання допомогти розшукати сина, який перестав з’являтися вдома та виходити на зв’язок. Оперативники, переглянувши записи з камер відеоспостереження та допитавши родичів, знайомих, громадян, які знали зниклого та спілкувалися з ним, встановили події останніх днів його життя.

Було встановлено, що розшукуваний посварився з 50-річним чоловіком, який проживає по сусідству, коли вживав алкоголь у нього вдома. Затаївши образу на гостя, господар маєтку вирішив провчити молодика. З 27-річним сином та двома знайомими віком 34 та 38 років він приїхав ввечері на автомобілі до сусіда додому, змусив сісти в салон і поїхав у лісосмугу біля села Броска. Викопавши яму і змусивши потерпілого у неї спуститися, чоловіки 50 та 34 років закопали його живцем. Після цього уся компанія покинула місце злочину.


Небіжчика правоохоронці виявили через шість днів потому. Підозрюваним у вбивстві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а підозрюваним у приховуванні злочину – домашній арешт. 

Двом фігурантам за заподіяння смерті людині загрожує до 15-ти років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення, ще двом, які бачили, але приховали особливо тяжкий злочин, – до трьох років ув’язнення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці отримали повідомлення про виявлення тіла жінки в колодязів у одному з сіл Одещини. Жінку шукала її сестра, яка й повідомила про зникнення місцевої мешканки. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися