Вбив дружину під час сварки: подробиці трагічного застілля на Одещині

Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі

На Одещині під час застілля відбулося вбивство 34-річної жінки. Вона отримала поранення грудної клітки з ушкодженням серця, внаслідок чого вона померла від крововтрати.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


Правоохоронці встановили, що під час застілля між подружжям виникла сварка, яка призвела до того, що чоловік схопив ніж і вдарив молодшу на десять років жінку у груди. Жінка померла від отриманих травм, а зловмисник, усвідомивши, що накоїв, побіг до сусідів, щоб зателефонувати у поліцію. Поліція вилучила з місця злочину знаряддя вбивства та інші речові докази, які направили на експертизу. Зараз чоловіка тримають в ізоляторі, де він очікує на запобіжний захід.


Наразі на підставі доказової бази, зібраної правоохоронцями, слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі від семи до п'ятнадцяти років. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, ”Коментарі” писали, що на Одещині за підозрою у вбивстві цивільної дружини поліцейські затримали 32-річного жителя Подільського району. Він позбавив співмешканку життя, сховав тіло на скотомогильнику і заявив про її зникнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися