Віддячив за гостинність: в Одесі чоловіка затримано за вбивство

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення

Правоохоронці затримали 28-річного мешканця Одеського району. Він сам подзвонив до поліції та зізнався що скоїв вбивство людини.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Злочин стався в Одесі дев’ятого травня. Згідно з отриманою інформацією, зловмисник, раніше засуджений за майновий злочин, запитав незнайомця про прихисток на час комендантської години. Господар квартири люб’язно запросив гостя до себе, але під час розпивання спиртних напоїв сталася сутичка, яка закінчилася трагічно: гість схопив кухонний ніж та завдав ним господарю численні удари, що призвело до його смерті.


Гість провів ніч у квартирі померлого, а наступного ранку поїхав додому на викраденому велосипеді. Щоб уникнути підозр, зловмисник спалив свій одяг та взуття, що він мав на собі в той час. Проте, через кілька годин після вчинення злочину, зловмисник вирішив зізнатися, тому зателефонував до поліції та повідомив про вбивство. Зловмисника було знайдено та затримано протягом кількох годин.


З квартири потерпілого та фігуранта правоохоронці вилучили речові докази, які направили на експертизу. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За умисне заподіяння смерті людині правопорушнику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, ”Коментарі” писали, що на Одещині за підозрою у вбивстві цивільної дружини поліцейські затримали 32-річного жителя Подільського району. Він позбавив співмешканку життя, сховав тіло на скотомогильнику і заявив про її зникнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися