Мало не вбив правоохоронницю: на Одещині божевільного відправили до психлікарні

До цього псих був засуджений за побиття власної матері

Поліція завершила досудове розслідування справи щодо нападу на працівницю пробації, який стався в лютому цього року. Встановлено, що 22-річний зловмисник страждає на психічні розлади.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Інцидент стався в Ізмаїлі, коли чоловік, який був засуджений до п'яти років позбавлення волі з випробувальним терміном, прийшов відмітитись у відділення пробації та наніс ножові поранення правоохоронниці. Жінку госпіталізували з множинними колото-різаними ранами голови, плечей та рук, а зловмисника затримали.


Молодик вчинив суспільно-небезпечне діяння, яке виразилось у замаху на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, що підпадає під ознаки правопорушення, передбаченого статтею 348 Кримінального кодексу України. Після проведення низки судових експертиз, у тому числі судово-психіатричної, було встановлено, що фігурант страждає на психічні розлади. Слідчі направили до суду клопотання щодо застосування відносно правопорушника примусових заходів медичного характеру, а запобіжний захід з тримання під вартою замінили на поміщення до закладу за наданням психіатричної допомоги в умовах, що виключають небезпечну поведінку особи, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, ”Коментарі” писали, що на Одещині за підозрою у вбивстві цивільної дружини поліцейські затримали 32-річного жителя Подільського району. Він позбавив співмешканку життя, сховав тіло на скотомогильнику і заявив про її зникнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися