Загадкова смерть двійнят в Одесі: правоохоронці розслідують обставини справи

Попередньо встановлено, що причиною смерті стало отруєння невідомою речовиною

В Одесі правоохоронні органи розслідують смерть малолітніх двійнят, які померли при загадкових обставинах. За повідомленням лікарів, 4-річний хлопчик помер за місцем проживання, тоді як його сестричка, через кілька годин по тому, як потрапила до реанімаційного відділення.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Попередні дані, отримані поліцією, свідчать про те, що вночі дітям стало погано, і їхня мати намагалась надати їм першу медичну допомогу самостійно. Однак, це не принесло результатів, і вона звернулася по допомогу до медичної сестри. Попри це, стан дітей раптово погіршився, і мати викликала швидку допомогу. Але 4-річний хлопчик помер до прибуття медиків, а його сестричка, вже в медичному закладі. Попередніми результатами розслідування встановлено, що причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною.


Відомості за вказаним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. п. 1, 2 ст. 115 (з позначкою "нещасний випадок") та ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатих проваджень, призначені ряд експертиз, зокрема, судово-медичні, які встановлять причину смерті дітей, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, “Коментарі” писали, що в Білгород-Дністровську Одеської області неповнолітні діти отримали сильне алкогольне отруєння. Через стан дітей довелося викликати "швидку".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися