Намагався ввезти наркотики в Україну: на Одещині затримали іноземця

Чоловіку загрожує до восьми років ув'язнення

Правоохоронці проводили огляд пасажирів рейсового автобуса на міжнародному пункті пропуску "Старокозаче – Тудора", що з'єднує Україну та Молдову. Під час цього у  30-річного іноземця було виявлено заборонений наркотик — канабіс. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

При огляді особистих речей іноземця була виявлена пластикова банка, в якій знаходилося шість паперових згортків з сіро-зеленим подрібненим та висушеним матеріалом рослинного походження. Після проведення експрес-тесту на наркотики, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції підтвердила позитивний результат.

За наявністю достатньої доказової бази, зібраної правоохоронцями, слідчі повідомили фігуранту про підозру у контрабанді особливо небезпечних наркотичних засобів, тобто переміщенні через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, що передбачено частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

picture

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці викрили зловмисника, який займався збутом наркотичних засобів. Чоловік був затриманий безпосередньо після отримання коштів за незаконний товар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися