Поліція викрила чоловіка, який зберігав вдома 800 грамів канабісу

Мешканець Березівського району зізнався, що наркотичні речовини вирощув для власного користування

Поліція затримали чоловіка за зберігання вдома наркотичних засобів у великих розмірах. У 58-річного мешканця Березівського район вилучили 800 грамів канабісу, який входить до списку особливо небезпечних психотропних речовин. Під час обшуку у чоловіка знайшли не тільки наркотики, але й саморобний пристрій для вживання. 

Чоловік не став ухилятися від запитань поліції, тому зізнався, що ще в липні минулого року зібрав “врожай” і користувався ним досі. Все робив власноруч: посадив, виростив, зібрав, висушив та подрібнив. 

Фігуранту повідомили про підозру у незаконному придбанні, виробництві та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, вчиненому у великих розмірах. Йому загрожує штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподаткованих громадян (від 34000 до 85000 гривень) або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі затримали чоловіка на вулиці Варненській, який мав при собі 23 згортки наркотичних речовин. Затриманий зізнався, що це канабіс, солі та амфетамін, які він планував розповсюджувати та заробляти на цьому.

Зазначу також, що 18 травня суд виніс вирок щодо 19-річного жителя Білгорода-Дністровського, якого затримали за поширення наркотичних речовин. Основними доказами в справі стали: вилучені наркотики, знайдені під час обшуку у нього вдома, а також схованки, в яких він розкладав наркотичні речовини по місту. Загалом, вилучено понад 10 грамів канабісу та 6 грамів РVP. За вчинені злочини хлопець отримав шість років позбавлення волі та конфіскацію всього майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися