Розповсюджував наркотики через закладки: в Одесі правоохоронці затримали “торговця”

Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення

В Одесі поліція викрила чоловіка який займався збутом наркотичних речовин через закладки. Правоохоронці затримали його під час пошуків нового місця для схованки на території обласного центру. 


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


У ході обшуку, поліцейські вилучили у нього двадцять згортків з канабісом та амфетаміном, які були приховані в його кишенях, а також виявили дві локації попередньо прихованих наркотиків. Крім того, в ході затримання зловмисника було вилучено мобільний телефон з доказами його злочинної діяльності. За його поясненнями, він знайшов "роботу закладчика" через соціальний застосунок і замовляв наркотики для подальшого розповсюдження.

picture

Правоохоронці призначили експертизи та визначили, що вилучені у правопорушника речовини є канабісом та амфетаміном, які є особливо небезпечним наркотичним засобом. Чоловіку повідомили про підозру у їх незаконному придбанні та зберіганні у великих розмірах з метою збуту. Це правопорушення кваліфікується ч. 2 ст. 307 ККУ та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Нині поліцейські встановлюють постачальників наркотичних засобів та психотропних речовин, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що вдень, під час патрулювання вулиці Варненської, поліцейські звернули увагу на підозрілу особу, яка викликала їхнє підозріння. Чоловік, побачивши службове авто, раптово змінив напрямок руху і намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися