Одна людина загинула, п’ятеро травмовані: на трасі Одеса-Рені сталася ДТП

Водій легкового автомобіля не впорався з керування та влетів у мікроавтобус, в якому їхала родина

Смертельна ДТП на 51-му кілометрі траси Одеса─Рені. Водій "Nissan Primera" виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся із "Mercedes Vito". Про це повідомили в обласній поліції. 


Як виявилось, 68-річний водій із Білгород-Дністровського рухався у напрямку до Рені. Чоловік не впорався з керуванням та влетів у мікроавтобус, в результаті чого помер на місці. Водій "Mercedes Vito" і четверо його пасажирів – дружина, батьки та п’ятирічний син отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Родину госпіталізували до найближчої лікарні.     


Наразі правоохоронці встановлюють обставини аварії, а також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

одна людина загинула і п’ятеро травмовано: на одещині поліцейські встановлюють обставини дтп за участю легковика та мікроавтобуса

одна людина загинула і п’ятеро травмовано: на одещині поліцейські встановлюють обставини дтп за участю легковика та мікроавтобуса


Нагадаємо, минулого тижня на трасі Одеса─Рені сталася ДТП, внаслідок якої також постраждала ціла родина. Аварія трапилася біля повороту на місто Теплодар. Легковий автомобіль зіткнувся із вантажівкою, яка  зупинилася на правій ділянці проїзної частини дороги. Як виявилось, у салоні легкового автомобіля перебувала також дружина водія та її мати. На жаль, дружина померла на місці, бо отримала травми несумісні із життям. Чоловіка та мати доправили до лікарні. Водій вантажівки поранень не зазнав. 


“Після встановлення повних обставин дорожньо-транспортної пригоди та перевірки керманичів на стан сп’яніння події буде дана правова кваліфікація”, – прокоментували подію в поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися