Веселощі закінчилися аварією

Двоє підлітків напідпитку потрапили в ДТП: один загинув в машині швидкої допомоги, другий отримав серйозні поранення

У Подільському районі двоє підлітків вирішили покататися містом у нетверезому стані. 16-річний водій та його 14-річний пасажир їздили, перевищуючи швидкість, по місту та влетіли в паркан приватного будинку. 


На жаль, молодший хлопець помер в машині швидкої допомоги. Старший отримав багато забоїв, саден та політравму. Наразі з’ясовуються усі обставини аварії. В рамках провадження  поліцейські призначили низку експертиз, а мотоцикл помістили на арештмайданчик. Водія правоохоронці затримали в процесуальному порядку. Вирішується питання щодо обрання йому судом  запобіжного заходу. Триває слідство.


Нагадаємо, що 27 травня в Одесі патрульна поліція затримала 16-річну дівчину, яка викрала авто у батьків, потрапила в ДТП та втекла з місця подій. Як виявилось пізніше, дівчина перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Пізно ввечері неповнолітня водійка потайки взяла машину у батьків та поїхала кататися нічним містом. В результаті, дівчина здійснила наїзд на перешкоду. Втекти від патрульних у неї не вийшло, адже машина далеко від’їхати через пошкодження не змогла. На юначку склали 4 адмінматеріали за статтями: 

- "Керування в стані сп’яніння",

- "Скоєння ДТП"

- "Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди", 

- "Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом".

Крім того, адміністративний протокол за ст. 184 інспектори склали відносно її батька, якого викликали на місце аварії, за неналежне виховання дитини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися