Серія крадіжок в Одесі

Поліція повідомила про підозри жінці та чотирьом чоловікам

Національна поліція в Одеській області викрили серію крадіжок. Усім фігурантам повідомили про підозри. Так, жінка прагнула оновити свій гардероб та зробити подарунок своєму хлопцю, тому зловмисниця сховала в сумку футболку з сорочкою і понесла їх повз касу, завдавши збитків закладу торгівлі на суму понад 1500 гривень.

До крадіжок в торговельному центрі також вдалися ще двоє місцевих жителів, один з яких викрав ліхтар, вартістю 800 гривень, а інший – червону рибу на загальну суму 2700 гривень. 

Ще один містянин вирізав з колодязів у Малиновському районі близько 500 метрів телекомунікаційного дроту. На його рахунку вісім фактів вчинення аналогічних злочинів й десятки тисяч гривень завданих телекомунікаційному підприємству збитків. 

Ще один чоловік обікрав помешкання одесита. У під’їзді багатоквартирного будинку зловмисник підшукав незачинену квартиру, зайшов у вітальню і схопив перше, що потрапило під руку - сумку господаря з його документами, банківськими картками і грошима в сумі 4500 гривень.

“За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції повідомили фігурантам про підозри у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема, поєднаних із проникненням у житло, та повторно. Ці правопорушення передбачені ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і караються позбавленням волі строком від п’яти до восьми років”, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що поліція, який під час хмільного застілля побив до смерті друга.  Як виявилось пізніше, 39-річний зловмисник прихистив у себе вдома на проспекті Академіка Глушко товарища. Вечері між чоловіками розгорівся конфлікт. Що саме стало причиною їх суперечностей - невідомо. Коли сварка почала набирати обертів, то господар будинку побив потерпілого трубою, а потім залишив його помирати у безпорадному стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися