17 тисяч штраф: чоловіку, який влаштував стрілянину на власному весіллі, оголосили вирок

Після проведених експертиз, виявилось, що наречений стріляв не з вогнепальної зброї

Влаштував стрілянину на власному весіллі за що отримав покарання у вигляді штрафу у розмірі 17 тисяч гривень. Про вирок суду для 20-річного хлопця з Білгород-Дністровського повідомила Національна поліція в Одеській області. Правоохоронці також зазначили, що крім штрафу, чоловік має сплатити більше 12 тисяч гривень за проведення спеціальних експертиз.

Нагадаємо, 7 березня під час весілля наречений шість разів вистрілив з пістолета у повітря, висунувши руку з люка автомобіля, яким керував його друг. Поліція знайшла чоловіка в одному із місцевих закладів для відпочинку. На місці у нього вилучили пістолет, гільзи й інші речові докази протиправної діяльності.

Спочатку проти хлопця розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.296 - хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета. Втім, після проведених експертиз, виявилось, що пістолет, з якого стріляв наречений, не відноситься до категорії вогнепальної зброї, а є стартовим, тобто сигнальним. Що і змінило вирок суду. 

Раніше “Коментарі” писали, що 54-річна фізична особа підприємець з Чорноморська, яка займалася сумнівними діями, вдалася до шахрайської схеми, продавши міській раді низькоякісні консерви на загальну суму понад 1,3 мільйона гривень. Зараз, зловмисниця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, очікуючи на обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо також правоохоронні органи успішно провели операцію у Хаджибейському районі, в результаті якої вилучили в одесита понад 70 згортків наркотичних речовин. Після експрес-тесту, який підтвердив наявність наркотиків, чоловіку було повідомлено про підозру у збут наркотичних речовин, після чого його було поміщено під варту.

Читайте також