В Одесі затримано “закладчика”: поліція вилучила в нього понад 70 згортків з наркотиками

Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення

Правоохоронні органи успішно провели операцію у Хаджибейському районі, в результаті якої вилучили в одесита понад 70 згортків наркотичних речовин. Після експрес-тесту, який підтвердив наявність наркотиків, чоловіку було повідомлено про підозру у збут наркотичних речовин, після чого його було поміщено під варту.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Працівники поліції, спостерігали за чоловіком та побачили, як він приховав дозу наркотику у схованці. У процесі обшуку правоохоронці вилучили 71 згорток метадону, які знаходилися як у самій схованці, так і в кишенях затриманого. Вилучені речові докази були направлені на експертизу для подальшого використання у справі.


За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто у незаконному придбані та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років, — йдеться в повідомленні.

picture

Правоохоронці продовжують досліджувати справу та вживають заходів щодо встановлення каналу поширення забороненої речовини до підозрюваного. Слідство триває.


Нагадаємо, що на одному з мобільних блокпостів Одеси, нацгвардійці зупинили автомобіль марки Volkswagen. Проводячи поверхневу перевірку, правоохоронці виявили у водія пакет, в якому знаходились 10 згортків із невідомою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися