Виявився “закладчиком”: розповсюджувача наркотичних речовин затримано в Одесі

За такі дії чоловіку загрожує до восьми років

Сьогодні, на одному з мобільних блокпостів Одеси, нацгвардійці зупинили автомобіль марки Volkswagen. Проводячи поверхневу перевірку, правоохоронці виявили у водія пакет, в якому знаходились 10 згортків із невідомою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. 


Про це повідомляє Південне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України.


Чоловік зізнався, що є "закладчиком" і мав намір розкласти ці згортки. Негайно була викликана слідчо-оперативна група, яка вилучила заборонену речовину, а водія передали працівникам поліції за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України.


Загалом за минулий тиждень нацгвардійці передали працівникам поліції за підозрою у скоєнні різних злочинів 6 осіб. Зокрема, за статтею 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" було затримано 3 особи. За статтею 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" було затримано 2 особи. Крім того, за статтею 115 "Умисне вбивство" було затримано 1 особу. Окрім цього, за порушення КУпАП було виявлено 181 особу, які були притягнуті до відповідальності. Під час розслідування було вилучено близько 15 грамів заборонених речовин та 4 предмети, що нагадують холодну зброю.


Нагадаємо, що у результаті розслідування співробітниками поліції було виявлено випадок незаконного вирощування рослини конопель на території приватного будинку. За скоєне, власника будинку чекає кримінальна відповідальність та конфіскація майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися